Samtale Oslo er et samtaletilbud for personer som er i en vanskelig livssituasjon og som trenger noen å prate med. Fokus i samtalene er enten sinnemestring, selvfølelse, kommunikasjon, grensesetting overfor barn og/eller utsatthet for vold.

Sinnemestringstilbudet gis i form av eneamtaler eller gruppe og passer for ungdom, menn og kvinner. Det er egne grupper for menn og kvinner. Individualsamtaletilbudet passer for ungdom, menn og kvinner.

Samtaler tilbys på norsk, engelsk og urdu.

 

Kontakt

 

Postboks 9049 Grønland

0133 Oslo

E-post: post@samtale.oslo.no

Telefon: 405 30 213

 

 

 

 

 

Personer tilknyttet Samtale Oslo

IMG_2154.JPG
 

Waqas S. Hussain

Terapeut og rådgiver

Waqas har studert psykologi og kriminologi i Norge og England. Han har i flere år jobbet som terapeut og rådgiver ved Reform – ressurssenter for menn, og har siden januar 2014 jobbet med sinnemestring og individualsamtaler gjennom Samtale Oslo. Han har også sertifisering i metoden “ikkevolds gruppe for menn” (Alternativ til vold, Utväg).

Waqas har holdt flere sinnemestringsgrupper, noen av disse har vært grupper for menn med etnisk minoritetsbakgrunn. Han har også holdt Alternativ til vold sitt kurs “Bryt Voldsarven – foreldreforberedelser mot vold”, hatt enesamtaler med ungdom og voksne som har utøvet vold, vært utsatt for vold eller hatt et behov for å snakke med en terapeut. Waqas har holdt arbeidsseminar om menn utsatt for vold og har også flere års erfaring som kursleder for ungdom om blant annet vold, kjæresteforhold og mobbing.

Kontakt Waqas

E-post: waqas@samtale.oslo.no

Telefon: 405 30 213